ro ru
photo Colorful iGame G-ONE Plus: monobloc gaming pentru minimaliști
15-12-2022

Colorful iGame G-ONE Plus: monobloc gaming pentru minimaliști

Monobloc gaming – un monstru destul de rar pe piața de computere moderne. De obicei, calculatoarele All-in-One sunt echipate cu plăci grafice integrate entry-level, fiind potrivite mai mult pentru sarcini de birou, în timp ce jocurile de ultimă generație se fac cam greu de pornit pe acesta. Asta însă nu presupune că nu există All-in-One PC pentru jocuri. Hai să îți facem cunoștință cu iGame G-ONE Plus, un monobloc gaming cu un GPU Nvidia GeForce RTX 3060 discret! Da-da, brandul Colorful a decis să-și surprindă fanii cu un monobloc pentru jocuri! Intrigat?! Citește în continuare.

Ce reprezintă monoblocul gaming iGame G-ONE Plus?

Primul lucru care sare în ochi este designul neobișnuit al dispozitivului, luând în calcul standardele device-urilor gaming. Noutatea se poate lăuda cu un design strict și concis, fără elemente în plus prea pretențioase. Cu toate acestea, modelul întoarce priviri și este destul de memorabil. În special, impresionant arată „gărdulețul” de la baza ecranului.

igame g-one plus up

Dacă e să vorbim despre ce avem pe interior, atunci ne putem aștepta la două opțiuni de sistem. Modelul de bază iGame G-ONE Plus a primit un ecran de 31,5 inch cu rezoluție Full HD și o frecvență de 240 Hz. Inima dispozitivului a devenit chipset-ul Core i5-12500H cu 16 GB RAM și un SDD de 512 GB. Pe de altă parte, versiunea PRO are același ecran de 31,5 inch, dar cu o rezoluție de 2K cu o rată de împrospătare a ecranului de 165 Hz. În ceea ce privește procesorul, monoblocul s-a făcut cu o versiune avansată Core i7-12700H. În toate celelalte aspecte, modele sunt asemănătoare.

De imagine se face responsabil Nvidia GeForce RTX 3060. Totuși, merită menționat că vorbim despre versiunea mobilă GPU cu 6 GB de memorie video. Evident, nu putem numi aceasta o opțiune de top, dar sigur poate trage cu ușurință orice joc video modern. Deși nu la cele mai înalte setări. Cu toate acestea, luând în calcul standardele laptopurilor și monoblocurilor, deja vorbim despre niște cifre impresionante. Prin urmare, iGame G-ONE Plus este un All-in-One PC gaming cu drepturi depline.

igame g-one plus front back
igame g-one plus back
igame g-one plus front
igame g-one plus games
igame g one plus new game

Deci, cum ți s-a părut iGame G-ONE Plus? Gata de o nouă achiziție?! Până apucăm să aducem acest monobloc în Moldova, de ce să nu da-i o tură printre computerele pe care le avem deja în gadget store?! Stai cu ochii pe Darwin și fii la curent cu ultimele noutăți și cele mai avantajoase oferte. Pe curând!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel