ro ru
photo Eroii Noi în Mortal Kombat 1: Vești bune de la San Diego Comic-Con!
21-08-2023

Eroii Noi în Mortal Kombat 1: Vești bune de la San Diego Comic-Con!

Studioul NetherRealm este cunoscut pentru introducerea personajelor simbolice din diferite universuri ale divertismentului pe arena de luptă al unui din cele mai populare jocuri - Mortal Kombat.

Astfel, chiar dacă apariția unor personaje din universul DC / Warner Bros., în cadrul Mortal Kombat, nu uimește pe nimeni, alegerea personajelor și exclusivitatea acestora, este întotdeauna o surpriza plăcută pentru fani.

Zvonurile sunt confirmate: Homelander e DLC personaj în Mortal Kombat 1

După luni de zvonuri și scurgeri de informații, pe data de 21 iulie la ComicCon-ul din San Diego s-a confirmat includerea mult așteptată în rândul personajelor DLC al unui dintre cele mai malefice și în același timp îndrăgite personaje – Homelander.

Homelander interpretat de Antony Star în serialul ”The Boys” reprezintă înfățișarea celei mai cumplite și pure nebunii, ce nu poate fi comparată cu cea a lui Jocker sau Omni Man. Astfel ”Superman-ul malefic” se încadrează perfect în universul crunt al jocului pentru PlayStation 5 – Mortal Kombat 1.

Zvonurile sunt confirmate: Homelander e DLC personaj în Mortal Kombat 1

Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?

Kombat Pack 1 pe lângă Homelander, promite o serie fascinantă de personaje din multiple universuri ale divertismentului. Hai să le cunoaștem!

· Omni man – Un alt nou ”super erou” din pachetul DLC. El nu cunoaște milă și se caracterizează prin brutalitate și cruzime în stilul său de luptă. Fanii comicsurilor și desenului animat Invincibile, așteptă cu nerăbdare să provoace haos pe câmpul de luptă.

Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?
Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?

· Peacemaker – Pentru a menține pacea, va face orice este necesar, orice. Peacemaker sau Făcătorul de Pace (din limba engleză), este un expert în folosirea oricărei arme pe care o ia în mână. În ciuda numelui său, acest erou e destul de violent, destul ca să fie un nou luptător în Mortal Kombat 1.

· Quan Chi – Spre deosebire de primii doi, nu este străin în seria de jocuri pentru Nintendo Switch – Mortal Kombat. Quan Chi este unul dintre principalii antagoniști al francizei, al cărui răutate nu are nicio limită. Revenirea sa în funcție de personaj DLC însă, e ciudată pentru cei ce îl cunosc ca un personaj principal.

Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?
Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?

· Ermac – Cum și Quan Chi, pare a fi mai familiar în lista personajelor de bază. Creat de Shao Kahn pentru ai urma ordinele are abilități magice precum telechinezia. Ermac a jucat un rol de prim plan în poveste, iar acum e o forță considerabilă în mâinile iubitorilor de jocuri pentru PS 5.

· Takeda – fiul lui Kenshi, ca și Ermac posedă abilități de telechinezie, însă biciurile cu lame și sabia cu plasmă îi sunt mai plăcute pentru a provoca daune extinse celor ce nu au avut norocul să lupte împotriva sa.

Ce personaje vor fi în Kombat Pack 1?

Pe lângă șase caractere noi jucabile, Kombat Pack 1 va include și un skin Jean-Claude Van Damme pentru personajul Johny Cage; plus cinci luptatori Kameo noi: Khameleon, Ferra, Johnny Cage, Tremor și Mavado.

Când poți proba acești luptători pe câmpul de luptă?

Lansarea Mortal Kombat 1 este programată pe data de 19 Septembrie, iar prețul jocului începe de la 69.99$. Edițiile Standard, Premium și Kollector vor fi disponibile pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (Steam și Epic Games Store).

Pentru un proces bun de gaming ai nevoie de tehnică performantă. Fie ești fan al gaming-ului mobil sau PC gaming, în Gadget Store Darwin găsești un asortiment bogat de tehnică pentru gaming de la console gaming cum ar fi Xbox Series X sau PlayStation 5 până la gaming smartphone-uri și PC.

La noi, ai parte de oferte speciale, credite cu condiții avantajoase și cele mai cool oferte. Cumpără inteligent cu Darwin!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel