ro ru
photo Trotineta electrică Inmotion RS: <span>simte un nou nivel de libertate</span>
26-05-2023

Trotineta electrică Inmotion RS: simte un nou nivel de libertate

Pe platforma Kickstarter a început strângerea de fonduri pentru producția trotinetei electrice unice Inmotion RS! Care este unicitatea acesteia? Potrivit producătorului, dispozitivul utilizează pentru prima dată un sistem care permite adaptarea trotinetei electrice pentru adulți la diferite condiții de mers. Dar asta nu e tot! Să vedem ce caracteristici are acest nou produs și dacă poate fi numit "cea mai puternică trotinetă electrică din lume".

Inmotion RS - trotineta electrică transformabilă ce înfruntă cu succes rutele extrem de dificile
Inmotion RS - trotineta electrică transformabilă ce înfruntă cu succes rutele extrem de dificile

E-bike Inmotion RS: aspectul exterior

Să începem cu designul. E-trotineta este realizată într-o combinație de culori negru-galben, care se îmbină cu stilul celebrului erou din filmul de animație "Transformers" - Bumblebee. Cu toate acestea, celelalte elemente nu sunt deloc ușoare. Trotineta electrică Inmotion RS se remarcă prin dimensiuni impresionante, ceea ce, desigur, se reflectă în greutatea produsului. Are o greutate de 50 kg!

  • Suspensie hidraulică în formă de C cu un diametru de 26 mm, pentru o deplasare mai lină și o reducere a impactului asupra rider-ului;
  • Viteza maximă al e-bike-ului este de 110 km/h, ceea ce este o valoare fenomenală pentru o trotinetă electrică;
  • Pentru roți față și spate, sunt disponibile 11 niveluri reglabile de amortizare;
  • Fiecare roată, cu o diagonală de 11 inch, este echipată cu un motor de 2 kW(!), cu o putere totală de vârf de 8.4 kW;
  • Bateria puternică de 2880 W este protejată împotriva prafului și apei conform standardului IP7. Da, va trebui să încărcați trotineta electrică pentru o perioadă mai lungă de timp, dar veți putea parcurge distanțe incredibile - de la 120 până la 160 km!

E-bike Inmotion RS: aspectul exterior

Să începem cu designul. E-trotineta este realizată într-o combinație de culori negru-galben, care se îmbină cu stilul celebrului erou din filmul de animație "Transformers" - Bumblebee. Cu toate acestea, celelalte elemente nu sunt deloc ușoare.

Trotineta electrică Inmotion RS se remarcă prin dimensiuni impresionante, ceea ce, desigur, se reflectă în greutatea produsului. Are o greutate de 50 kg!

Cu toate acestea, nu este atât de înfricoșător pe cât pare. Greutatea "mare" a dispozitivului a permis creșterea capacității sale de încărcare, care este de 150 kg. În plus, această cantitate de metal oferă suficient spațiu pentru picioare, ceea ce va fi apreciat de piloții cu dimensiuni generoase.

Un detaliu deosebit al e-bike-ului este iluminarea integrată sub punte, care luminează drumul de sub picioare. Această soluție îl evidențiază în mod avantajos în fluxul de vehicule.

E-bike Inmotion RS: aspectul exterior
E-bike Inmotion RS: aspectul exterior
E-bike Inmotion RS: aspectul exterior
E-bike Inmotion RS: aspectul exterior

Capacitățile tehnice ale dispozitivului îi permit să accelereze până la 40 km/h în doar 3,5 secunde, precum și să urce cu ușurință pante abrupte de până la 50 de grade. Destul de impresionant, nu-i așa?

În plus, transportul personal beneficiază de o aplicație mobilă dedicată, prin intermediul căreia poți schimba modurile de conducere, monitoriza nivelul de încărcare, viteza și alte parametri în timp real.

Având în vedere caracteristicile menționate mai sus, putem cu încredere numi trotineta electrică Inmotion RS "cea mai puternică trotinetă electrică din lume".

Cât costă trotineta electrică Inmotion RS?

Evident, Inmotion RS nu este un model la preț accesibil și are un preț destul de mare. Precomanda începe de la 3.500 de dolari și poate crește în continuare. Cu toate acestea, în ciuda costului ridicat, există întotdeauna cerere pentru o astfel de trotinetă, deoarece există oameni dispuși să plătească mai mult pentru calitate și caracteristici inovatoare.

Abonează-te la blogul Darwin pentru a nu rata cele mai interesante noutăți din lumea tehnologiei.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel