ro ru
photo Cum protejezi eficient ecranul gadget-ului tău?

Cum protejezi eficient ecranul gadget-ului tău?

Mare păcat dacă noul tău smartphone apucă să facă cunoștință cu asfaltul înainte ca tu să ajungi să te bucuri de el. Sigur nu ai vrea să rămâi cu un ecran spart sau cu unul care nici măcar nu vrea să se aprindă. Cum eviți astfel de „despărțiri” tragice – aplici o sticlă sau o folie de protecție. Totuși, ce faci atunci când sticla potrivită pentru device-ul tău nu se găsește nicăieri în magazine? Alegi Blade Hydrogel Screen Protection – folie de protecție hidrogel compatibilă cu orice tip de dispozitiv. Cum reușește aceasta să ofere un grad sporit de protecție, dar și unde o poți aplica, citește în rândurile ce urmează!

Ce este Blade Hydrogel Screen Protection?

Producătorii pun la dispoziția utilizatorilor trei tipuri de pelicule din diverse categorii de preț:

Pro

folie de protecție de calitate premium cu o grosime de 0,16 mm capabilă să revie la starea inițială după uzare. Aceasta se impune printr-un grad sporit de rezistență și protecție, dar și o aderare fermă pe suprafața gadget-ului datorită cantității mari de lipici. În special, folia de protecție Blade PRO este potrivită pentru smartphone-uri cu display EDGE.

adecvată tuturor tipurilor de dispozitive, cu excepția celor cu ecran EDGE. Folia are o grosime de 0,14 mm și posedă o durabilitate și elasticitate sporită la pachet cu un preț rezonabil.

folie de protecție ieftină cu o grosime de 0,16 mm, potrivită pentru acoperirea părții din spate a unui smartphone sau a altor gadget-uri mai puțin predispuse la căzături sau uzări.

folie de calitate premium cu efect anti-spion. În acest fel, ecranul devine întunecat atunci când nu este privit sub unghi drept.

De asemenea, foliile de protecție se deosebesc după tipul de acoperire:

Lucios

glossy

acoperire transparentă și discretă. Stratul lucios păstrează culoarea și contrastul ecranului ca pe un ecran fără peliculă.

Mat

mat

folia nu strălucește la soare și nu lasă amprente.

Anti Blue

anti blue

reduce efectele nocive ale ecranului asupra ochilor, menținând în același timp o reproducere realistă a culorilor.

Aplică folia Blade Hydrogel Screen Protection pe:

Care este diferența dintre sticla de protecție și folia Blade Hydrogel?

Bine înțeles, sticla de protecție este cea mai accesibilă și comună formă de protecție a dispozitivelor. Aceasta se impune printr-o varietate de modele:

  • Glossy;
  • Mat;
  • Brilliant;
  • Oleophobic;
  • Tip oglindă.

Cu toate acestea, există o mare probabilitate să te ciocnești de faptul că magazinul nu dispune la moment de sticlă de protecție pentru un anumit model de smartphone, tabletă sau smartwatch. Cum poate fi soluționat acest moment? Alegi să aplici o folie de protecție care poate fi decupată instant după parametrii dispozitivului. Mai mult de atât, aceasta poate fi lipită pe întreg device-ul, nu doar pe ecranul acestuia!

Alege Sticle și folii de protecție

Unde poți aplica folia Blade Hydrogel în Moldova?

Ai nevoie de protecție suplimentară pentru gadget-ul tău? Aplică Blade Hydrogel Screen Protection la Darwin! Rapid și la cel mai accesibil preț! Mai mult de atât, la Darwin găsești sticle de protecție, huse și alte accesorii pentru orice dispozitiv. Vino în cel mai apropiat gadget store sau comandă online. Baftă la cumpărături!

Hai să discutăm
Comandă apel