ro ru
photo Cum să alegi o boxă portabilă?

Cum să alegi o boxă portabilă?

Ești în căutarea unei boxe portabile? Darwin îți propune cele mai de top modele. Design unic, preț avantajos și comoditate oriunde te-ai afla. Nu ezita, acceasează web-store Darwin acum!Odată ce preferi un sunet de calitate, iar căștile nu mai satisfac nevoile tale de zi cu zi, noi venim cu o informație utilă despre alegerea unor boxe portabile perfecte. Suntem mai mult ca siguri, că tu vei aprecia informația prestată și vei afla mai multe despre avantajele acestor dispozitive unice.

De ce merită să alegi boxe portabile?

Primul criteriu și cel mai evident- comoditatea pe care le oferă aceste boxe. Lipsa cablurilor și posibilitatea de a asculta muzica preferată oricând și oriunde. Oare acest avantaj nu-ți provoacă o tentație de a le testa? Mai mult, boxele pot fi conectate prin Wi-fi sau Bluetooth. Acest fapt condiționează un surplus de comoditate, pentru cei care sunt pasionați de muzică sau caută informația actuală în format audio.

Harman-Kardon-Neo-Portable-Bluetooth-Speaker-Blue

Cum să nu o dai în bară la alegerea boxelor wireless?

Criteriul de bază – calitatea sunetului. Acestui aspect trebuie să acorzi o atenție sporită, deoarece anume aici vei găsi câteva nuanțe ce pot influența decizia ta finală. Iată ce trebuie să cunoști, înainte de a le procura:

Tipul sistemului audio – boxele portabile calitative au un sistem audio de tipul 2.0 sau 2.1, ambele oferind o experiență auditivă plăcută;

Puterea de ieșire în Wați – volumul boxelor depinde în mod direct de numărul de Wați pe care îl deține boxa portabilă. Ca să asculți muzică în aer liber, ai nevoie de o boxă de la 15 până la 20 W (80 de decibeli).

Frecvența în Hertz – este vorba despre frecvența de emanare a sunetului boxei. Ca să ai parte de un sunet clar, optează pentru o frecvență sporită a boxei portabile.

Sursa de alimentare și modul de încărcare a boxelor

Bateriile boxelor portabile pot fi reîncărcate cu ușurință, prin urmare la alegerea boxelor trebuie să atragi atenția la capacitatea și durata de acțiune a bateriilor. De obicei, durata medie de lucru constituie 6 ore, deși poți găsi modele ce lucrează până la 10 ore.

Wemo-Mini-Smart-Plug

La capitolul încărcării, boxele pot fi conectate printr-un USB la laptop, priză, chiar și la mașină cu condiția că ai la dispoziție un cablu potrivit.

Compatibilitatea cu alte dispozitive

La acest capitol, există trei posibilități de conectare a boxei la alte dispozitive: mobil, tabletă sau laptop. Conexiunea o poți realiza prin Wi-fi, NFC sau Bluetooth. Prin urmare, oriunde te-ai afla, acasă, la birou sau la un picnic cu prietenii, tu mereu vei avea posibilitatea să te delectezi cu muzica ta preferată.

Bluetooth Bluetooth-Speaker-Hero

Despre Bluetooth

Versiunile de Bluetooth se perfecționează și puteți cu ușurință găsi tot mai multe gadget-uri ce dețin funcții și mai avansate ale acestei conexiuni. De regulă, când procurați astfel modele de boxe, la pachet sunt incluse și cablurile USB sau micro USB. Astfel, dacă te confrunți cu probleme de conectare prin Bluetooth, aceste cabluri îți vor fi de ajutor, fiind compacte, practice și foarte comode.

Raza de acțiune

Majoritatea producătorilor țin cont de reclamațiile cumpărătorilor, în special celor care practică sport. Din motiv că, practicarea exercițiilor fizice prevede folosirea unui spațiu mai larg, boxele portabile sunt concepute să funcționeze la o distanță de 2-12 metri depărtare de la dispozitiv. Totuși, trebuie să ții cont că nu toate conexiunile au aceeași rază de acțiune. Spre exemplu, conexiunea NFC va scădea raza de acțiune, pe când cea Bluetooth sau Wi-fi – nu.

Durata de viață a boxelor portabile

Evident, odată ce achiziționezi un gadget, trebuie să cunoști câte ceva și despre durabilitatea folosirii acestuia. Ca să ai parte de muzică calitativă pentru o perioadă îndelungată de timp, fii atent la alegerea boxelor și citește cu atenție informația ce ține de materialul din care acestea sunt făcute. Deseori, producătorul specifică aceste detalii în descrierea produsului. Fă alegerea în favoarea boxelor ce sunt realizate dintr-un material rezistent la lovituri. Bineînțeles că boxele din aluminiu sunt mai durabile decât cele din plastic.

Ține cont de sfaturile noastre și vino în store-ul nostru ca să alegi boxe ce corespund așteptărilor tale. Spune nu plictiselei și ascultă muzica preferată oriunde te-ai afla.

FAQ

Prețul unei boxe portabile începe cu 200 de lei și variază în dependență de posibilitățile buzunarului și preferințele fiecăruia. Ai un model care te interesează și vrei să afli costul acesteia? Accesează darwin.md!

Ești în căutarea unei boxe portabile pentru petrecerile de vară? Nu știi la ce să atragi atenția și care model este mai bun? Citește Darwin Lifehack „Cum să alegi o boxă portabilă?” și află răspuns la toate întrebările care te macină.

Intră pe gadget store-ul online darwin.md și alege cea mai bună boxă portabilă! Noi îți garantăm calitatea produsului, consultanță calificată și livrare gratuită în Moldova.

Printre cele mai recunoscute brand-uri de boxe portabile pe piața audio se numără:

Hai să discutăm
Comandă apel