ro ru
photo Cum să devii Moș Crăciun pentru cei dragi?

Cum să devii Moș Crăciun pentru cei dragi?

Vin sărbătorile, vin! Iar straiele bunului și bătrânului Santa se pun pe umerii tăi bravi! Știm, nu ai nici urmă de idei de cadou de Crăciun 2022 pentru cei dragi. De asta suntem noi aici! Fie că alegi să pui darurile sub brad în dimineața de Crăciun sau în ajun de Anul Nou, misiunea lui Santa este aceeași – să facă o alegere corectă. Cum devii cel mai cool Santa ever?! Te învață Darwin! Hai să alegem cadouri perfecte pentru cei dragi împreună!

Santa pentru copii

Cei care așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun sunt cu siguranță copii! Idei de cadouri de Anul Nou pentru copii sunt mii și, cu siguranță, nici unul din ele nu poate da greș. Așează sub bradul împodobit o nouă consolă gaming, o pereche de ochelari VR și câteva jocuri la pachet dacă ai de a face cu un gamer înflăcărat. Un smartwatch pentru copii este un cadou bun atât pentru micul ghiduș, cât și pentru liniștea sufletească a părintelui. În cazul în care vrei să-l surprinzi, alege cadouri personalizate sau articole pentru fani!

xbox
apple trade in header

Santa pentru sufletul pereche

Oare ce își dorește cea de-a doua jumătate?! De obicei, bărbații tind să creadă că să alegi cadouri pentru fete este un chin, iar femeile la rândul lor consideră un task imposibil în a găsi cadouri pentru bărbați de Anul Nou care să-i uimească cu adevărat. De fapt, sunt câteva cadouri de Anul Nou pentru iubit/iubită care sigur îi vor face pe plac. Oare s-ar întrista cineva să găsească un smartphone, o tabletă sau un smartwatch sub pomul de Crăciun?!

robot aspirator roborock q7 max white

Santa pentru părinți

Iernile în care părinții jucau rolul lui Moș Crăciun au trecut. Acum tu poți fi cel care poate aduce zâmbetul dulce pe fețele melancolice a părinților. Alege să le așezi sub brad un televizor pe care să poată reviziona toate matineele tale sau a nepoților în Full HD, un aspirator robot pentru a le lăsă spatele să se odihnească sau o carte electronică pentru a se delecta cu povești de viață.

Santa pentru rude și prieteni

Dacă te numeri printre cei care petrec sărbătorile de iarnă la masă „împrejur cu nemurele”, atunci ar fi bine să te gândești și la niște cadouri de Anul Nou pentru prieteni și rude. Un aparat de cafea pentru dimineți aromate, o licență Megogo pentru seri animate sau un certificat cadou în gadget store-ul Darwin – daruri numai bune de pus sub pomul de Crăciun.

aparat de cafea delongh silver
fitness tracker xiaomi mi band 7 black

Santa pentru colegi

Secret Santa prin oficiu?! Compania organizează o tombolă de Crăciun? Alege să oferi angajaților și colegilor de serviciu cadouri pe cinste. Ce spui de ultimele noutăți în materie de jocuri video: God of War: Ragnarök pentru PS5 și Halo Infinite pentru Xbox?! Poate un smart tracker pentru monitorizarea stării fizice și de sănătate sau un power bank pentru un plus de energie?!

macbook air m2 mockup midnight

Santa pentru un suflet visător

Cei care au cu adevărat nevoie de magia sărbătorilor de iarnă sunt copii și membrii familiilor nevoiașe. Aprinde focul speranței în acești ochi plin de vise! Colorează-le copilăria cu ajutorul unor jucării pentru copii sau dăruiește-le laptopuri și computere pentru a le oferi acces la cunoștințe și lumină. Orice contribuție din partea ta poate schimba viitorul acestor suflete! Devino Santa într-un scop caritabil!

Găsește idei de cadouri la Darwin

Accesează darwin.md și umple sacul lui Santa cu gadget-uri la preț special! În ajunul sărbătorilor de iarnă te așteaptă oferte magice. Profită de prețuri avantajoase și cumpără daruri pentru cei dragi! De asemenea, îți asigurăm cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Îți dorim un An Nou plin de vise și un „Fericiun Crecit”! Ohh... Creciun Fericit! Mhh... Crăciun Fericit! Spor la cumpărat cadouri de „Creciun”, dear Santa!

gift

FAQ

Ai o dilemă și nu știi ce poți face cadou de Anul Nou 2023? Un smartphone, o tabletă sau un ceas inteligent sunt cadouri universale pentru orice ocazie. Iar cele mai bune prețuri la aceste gadgeturi le găsești la Darwin!
Totul depinde de tradițiile din familie. Unii preferă să pună cadouri sub brad în dimineața de Crăciun, alții – în seara de Revelion. De asemenea, sunt și cei care pregătesc daruri pentru ambele sărbători. Prin urmare, fie că alegi să oferi cadouri de Crăciun sau Anul Nou – gestul este cel care contează!
Din fericire, este ușor să-i faci pe plac unui copil! Pentru cei mici poți alege jocuri educative, un constructor sau un ceas inteligent. Celor puțin mai mari – o mașină cu controller, iar pentru un gamer – o consolă pentru jocuri, ochelari VR sau un joc video nou.
Vrei să surprinzi o persoană apropiată sufletului cu un cadou special de sărbători? Citește: „Cum să devii Moș Crăciun pentru cei dragi?” și prinde câteva idei bune de cadouri pentru iubit/iubită, rude și prieteni. Fii cel mai cool Santa în noul an cu Darwin!
Hai să discutăm
Comandă apel